TJÄNSTER

Projektering

Ibland kan det vara bra med lite avlastning eller att ha någon att bolla idéer med, det är där Blacklink Networks AB kommer in i bilden. Vi har stor kunskap inom data & telekombranschen och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi kan projektera stora som små områden, fiber eller kopparnät, inget är främmande för oss då vi har många års erfarenhet.
Vi gör ritningar, panelkort och enlinjeschema m.m. men kan även hjälpa till med råd om material, tillvägagångsätt och hur man effektivast bygger nät i allmänhet. Tveka inte att ringa oss om du behöver hjälp.

Fibersystem

Fiber är det vi är absolut bäst på, vi gör precis allt man kan tänkas göra med en fiberkabel. Om det gäller fiber är det Blacklink Networks AB man ringer först.


Vi utför blåsning, svetsning, mätning, felsökning ja allt man kan göra med en fiber. Vi har en omfattande maskinpark för fiber som kalibreras årligen för att kunna säkerhetsställa dom hårda kraven på den noggrannhet som krävs. Självklart är vi även certifierade för att arbeta med alla fibertyper.

Catkabelinstallation

Vanlig "datakabel" är något som vi har stor erfarenhet utav samt även är certifierade i.
Upp emot 100 mil kabel har vi installerat hittills och även om fiber tar över mer och mer är koppar fortfarande det vanligaste man installerar i sträckor under 100 meter. Även här har vi en stor maskinpark för att mäta samt certifiera kopparnät av alla storlekar.

Elinstallation

Vi erbjuder elinstallationer av alla slag till både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig med din el oavsett om det gäller köksrenoveringar, tillbyggnader av hus, centralbyten eller installationer av elbil

 

Solenergi.

Vi hjälper er med allt från projektering till montering av solceller. 

Laddstolpar/boxar.

Vi installerar er redan inköpta laddstolpe eller hjälper er att välja ut den rätta för ert behov.

Projektering.

Vi hjälper er med projektering av ny elinstallation eller vid byte av befintlig.

Smarta lösningar

Vi hjälper dig med att koppla upp ditt hem.

 

Behöver du en router, accesspunkt eller bara rådgivning kring trådlösa nätverk.

Vi kan även hjälpa dig med installation utav tjänster och utrustning i hemmet.

 

Vi är din kompletta leverantör av tjänster i hemmet. 

  • LinkedIn
  • Instagram

Susvindsvägen 29 432 32 Varberg

© 2021 by Blacklink Networks AB